Lindvägen 6-8

Lindvägen 6-8. 60+

Det här är ett boende i centrala Vargön för dig som är 60 år eller äldre. Detta är ett väldigt populärt boende, så passa på vid de sällsynta tillfällen då något blir ledigt här. Lägenheterna är ljusa och rymliga, med balkong. Det är ungefär 500 meter till affär och annan service.

Till fastigheten finns också uteplats med grill samt möjlighet att hjälpa till med växter. I källaren finns hobbyrum. En gemensam tvättstuga finns på Lindvägen 8.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus, Fyrvåningshus
Byggnadsår: 1992
Antal lägenheter: 23
Lägenhetstyper: 2-3 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss på Lindvägen 8
Balkong: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: Garage,
fri parkering. Garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan