Enebacksgatan 1-51 A-D

Här har vi ett  barnvänligt område med bilfri innergård och två lekplatser. Med Onsjös natur nära inpå är det ett lugnt område. Samtliga lägenheter har antingen balkong eller uteplats. Förråd finns i anslutning till lägenheten.

Badrummen renoverades 2022 då alla fick ny WC-stol, nytt tvättställ, ny belysning och handdukstork. Övrigt i badrummen renoverades i två olika varianter. Den ena varianten innebär kakel på både väggar och golv. Klinkergolvet har golvvärme där elen betalas av hyresgästen. Den andra varianten fick matta på både golv och väggar. Alla badrum har snålspolande dusch, handfat och toalett är snålspolande.

På gården finns två tvättstugor i fristående hus, med grovtvätt i den ena. Det finns även en kvarterslokal som rymmer 20 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1988
Senast renoverad: 2022
Antal lägenheter: 88
Lägenhetstyper: 2-4 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång, trappa upp till vån 2
Uteplats: Ja, Lägenheter på bottenvåningen har uteplats.
Balkong: Ja, Lägenheter på våning två har balkong.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Garage,
parkeringsplats och garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan