Roddaregatan 2-12

Husen på Roddaregatan byggdes på 60-talet och hade då tre våningar. 2016 byggde vi på ytterligare två våningar, vilket gav ytterligare 60 nya lägenheter. Vardagsrum och balkonger ligger ut mot vattnet med kvällssol och en makalös utsikt. Åt andra hållet finns närheten till Arenan. En del kan till och med avnjuta fotbollsmatcher från första parkett från egen balkong eller fönster. Här har vi en trevlig mix av hyresgäster, från ungdomar till de något äldre som kanske sålt sitt hus och flyttat hit.

Här siktar vi på att så småningom få rökfria hus. Sedan ett par år tillbaka skriver de som flyttar in på ett kontrakt om att inte röka varken i lägenheten eller gemensamma utrymmen som trapphus, balkonger, uteplatser och husets entréer.

Tvättstuga finns i källaren på Roddaregatan 4, 8 och 10

 

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Femvåningshus
Byggnadsår: 1963
Senast renoverad: 2016
Antal lägenheter: 155
Lägenhetstyper: 1-5 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss
Balkong: Ja, balkong i de flesta lägenheterna
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Elbilsparkering,
P-platser finns att hyra.
Rökfritt: Ja, här siktar vi på att så småningom få rökfria hus. Sedan ett par år tillbaka skriver de som flyttar in på ett kontrakt om att inte röka varken i lägenheten eller gemensamma utrymmen som trapphus, balkonger, uteplatser och husets entréer.
Skrolla till toppen av sidan