Björkholmsgatan 16-34 A-D

Björkholmsgatan 16-34 A-D

Lägenheterna här på Björkholmsgatan är byggda 1989 och är mycket välplanerade. Alldeles intill skapades en ny stadsdel 2018 vilket medför utökad service när det gäller till exempel bussavgångar och en skola som beräknas stå klar 2024. Här har du naturen inpå knuten men ändå nära till centrum. En kort promenad tar dig ner till Vänerns strandkant där det finns motionsspår och fin skog att promenera i.

Varje hus består av fyra lägenheter med separata entréer samt uteplats eller balkong. Med bilfri innergård och lekplats är detta ett omtyckt område för både vuxna och barn. Det finns även en kvarterslokal som rymmer 20 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Gemensam tvättstuga finns på gården.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1989
Antal lägenheter: 35
Lägenhetstyper: 1-7 rum med kök
Tillgänglighet: Egen ingång. Trappa till lägenheter på andra våning.
Uteplats: Ja, Lägenheter på bottenvåningen har uteplats.
Balkong: Ja, Lägenheter på våning två har balkong.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Garage,
garage och parkeringsplatser finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan