Storegårdsvägen 13 A-M

Här väljer många barnfamiljer att bo, bland annat för den bilfria innergårdens skull. Med egen ingång samt balkong eller större uteplats på baksidan får man en känsla av att bo i radhus. Läget är centralt i Vagörn med matbutik och annat bara ett stenkast bort.

Varje lägenhet har ett förråd. På området finns gemensam tvättstuga i ett separat hus på gården. Även en lekplats finns här. Områdets kvarterslokal som rymmer 60 personer och den får hyresgästerna boka gratis.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1979
Antal lägenheter: 52
Lägenhetstyper: 1-4 rum med kök
Tillgänglighet: Egen ingång
Uteplats: Ja, lägenheter på bottenvåningen har uteplats.
Balkong: Ja, lägenheter på våning två har balkong.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Elbilsparkering, Garage,
SMS-parkering finns.
Skrolla till toppen av sidan