Storegårdsvägen 27-31

Storegårdsvägen 27-31

Den som vill bo i ett lugnt och trivsamt område har hamnat helt rätt här precis vid en stor grönyta som omsorgsfullt sköts om av vår fastighetsvärd. Här finns även en lekplats och stora ytor att springa på. Med utsikt mot Hunneberg känns naturen nära samtidigt som man befinner sig i centrala Vargön.

Husen har fyra våningar. Lägenheterna på bottenplan har altan, övriga har balkong.

Förråd finns till varje lägenhet. Den gemensamma tvättstugan ligger på Storegårdsvägen 29. Det finns även en kvarterslokal som rymmer 60 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Fyrvåningshus
Byggnadsår: 1992
Antal lägenheter: 43
Lägenhetstyper: 2-5 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss
Uteplats: Ja, Lägenheterna på bottenplan har altan.
Balkong: Ja, Lägenheter från våning två och uppåt har balkong.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: Garage,
Fri parkering. Garage finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan