Storgatan 28-30

Storgatan 28-30

På Storgatan 28-30 hittar du två familjära hus med bara fyra lägenheter i respektive fastighet. Den stora gemensamma trädgården gör att man trivs och får lite villakänsla. I trädgården finns fruktträd och även odlingslådor för den med gröna fingrar. På den gemensamma uteplatsen kan hyresgästerna njuta av ljumma sommarkvällar och morgonkaffe, allt efter smak och tycke.

Varje lägenhet har förråd både i källaren och på vinden.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1941
Senast renoverad: 1988
Antal lägenheter: 8
Lägenhetstyper: 3 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Skrolla till toppen av sidan