Belfragegatan 7 A-P

De här radhusen hittar du mitt i Elisabeths Park. Du får fem minuters promenad in till centrums utbud med butiker, restauranger och sällskapsliv.  Lika kort tid tar det för dig att gå till Resecentrum, vilket gör att pendling till och från hemmet är mycket enkelt. Ett stenkast från Belfragegatan 7 hittar du Vänerparken som bjuder på fina promenadstråk längs kanalen. Där finns även en vårdcentral och Vattenpalatset som är ett badland/vattenlandskap.

Dessa moderna radhus på ett- eller två plan med uteplats har carport på framsidan, så det är inte många steg från bilen till entrén. Där finns även en liten trädgård och uteplats. På baksidan har radhuslägenheterna varsin trädgård med fristående förråd. Varje radhus är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vi på Vänersborgsbostäder får höra mycket gott och uppskattande om dessa radhus.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus
Byggnadsår: 2006-2007
Antal lägenheter: 16
Lägenhetstyper: 3-5 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång markplan
Uteplats: Ja, på både framsida och baksida.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: Garage,
carport vid varje radhuslägenhet.
Skrolla till toppen av sidan