Kastanjevägen 3-55

Detta är ett område med lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Det stora lägenheterna, de stora grönytorna och den bilfria innergården med lekplats lockar många barnfamiljer och 2017 byggdes här en ny stor lekplats med lekredskap, pergola och grillplats. De flesta av de 176 lägenheterna har antingen uteplats eller balkong. Tvättstugan ligger i ett separat hus på gården, där det också finns en grovtvättstuga. Området har också en tvättstuga speciellt avsedd för mattor.
De senaste åren har Vänersborgsbostäder lagt ner mycket kraft på utemiljön här. Både med nya rabatter och växter, plattläggning, anläggning av gräsmattor med mera, men även med bättre belysning.
På Kastanjevägen 35 finns Torpa träffpunkt som hjälper och stöttar Vänersborgs seniorer. Läs mer här.
På Kastanjevägen 45-47 har vi ett seniorboende för de som fyllt 60 år. Läs mer här.

 

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1972
Antal lägenheter: 176
Lägenhetstyper: 1-5 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Uteplats: Ja, de flesta lägenheter har antingen uteplats eller balkong.
Balkong: Ja, de flesta lägenheter har antingen uteplats eller balkong.
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja, 2017 byggdes här en ny stor lekplats med lekredskap, pergola och grillplats.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
Parkering och garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan