Agnesborgsvägen 1-95

Här har vi ett  barnvänligt område med bilfri innergård och lekplats. Med Onsjös natur nära inpå är det ett lugnt område. Boendet passar utmärkt för den som vill ha lite tomtyta att sköta om. Samtliga lägenheter har uteplats där man själv ansvarar för skötseln.

Badrummen renoverades 2022 då alla fick ny snålspolande WC-stol, nytt handfat, ny belysning och handdukstork. Övrigt i badrummen renoverades i två olika varianter. Den ena varianten innebär kakel på både väggar och golv. Klinkersgolvet har golvvärme där elen betalas av hyresgästen. Den andra varianten fick matta på både golv och väggar.

Samtliga lägenheter har antingen balkong eller uteplats. Förråd finns i anslutning till lägenheten.

Den gemensamma tvättstugan är modern och välutrustad. Det finns även en kvarterslokal som rymmer 12 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1984
Antal lägenheter: 48
Lägenhetstyper: 2-4 tum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång, trappa till vån 2
Uteplats: Ja, lägenheter på bottenvåningen har en trädgård där hyresgästen själv ansvarar för skötseln.
Balkong: Ja, lägenheter på våning två har balkong.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Garage,
parkeringsplatser och garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan