Almgatan 82-220

Radhusen på Almgatan är ett av våra mest populära bostadsområden. Dessa lägenheter passar perfekt för den som vill ha en egen liten uteplats att sköta om, men ändå vill slippa ansvaret med att ha ett eget hus.

Alla lägenheter har eget förråd samt ett grovkök med plats för egen tvättmaskin. Det finns även tvättstuga och grovtvättstuga i området. På varje radhuslänga, som består av tio lägenheter, finns soprum och cykelrum. I området finns en stor lekplats.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus
Byggnadsår: 1971
Senast renoverad: 1992
Antal lägenheter: 70
Lägenhetstyper: 3-4 rum med kök
Tillgänglighet: Egen ingång
Uteplats: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats,
parkeringsplatser med eller utan motorvärmare samt garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan