Belfragegatan 34 H-L. 60+

De fem trappuppgångarna H-L är öronmärkta för personer som är 60 år eller äldre. Här finns hiss och samtliga lägenheter är tvåor med god tillgänglighet.

Kvarteret består av fyra huskroppar, som tillsammans ramar in en härlig innergård med mycket grönska. Här finns en lekplats och plats för grillning och gemenskap.

Samtliga lägenheter har renoverats på senare tid och håller hög klass.

Tvättstuga finns i varje källare. Runt om kvarteret finns gott om fria parkeringsplatser.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Fyrvåningshus
Byggnadsår: 1959-1960
Senast renoverad: 2006-2009
Antal lägenheter: 131
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss.
Balkong: Ja, Balkong till de flesta lägenheterna
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: Garage, Gratis parkering
Skrolla till toppen av sidan