Skansgatan 3-5

Skansgatan 3-5

Skansgatan 3-5 tillhör kvarteret Plommonträdet och är en av de mest populära adresserna hos Vänersborgsbostäder. Husen har gott rykte och håller hög standard efter stamrenoveringen i början av 90-talet. 

Lägenheterna har balkong, parkett i vardagsrummet och kaklade badrum. Gårdsmiljön är inbjudande med mycket växtlighet och en lekplats. Du bor nära både Trenova center, det gamla vattentornet, torget och Skräcklan. 

Tvättstugan ligger i källaren på Skansgatan 5A. Här finns en kvarterslokal som rymmer 50 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1949
Senast renoverad: 1991-1992
Antal lägenheter: 19
Lägenhetstyper: 1 och 3 rum med kök
Balkong: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
p-plats och garage finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan