Södergatan 7 A-G, Gasverksgatan 8-16

Södergatan 7 A-G, Gasverksgatan 8-16

Här gjordes en totalrenovering 2019-2020 både i lägenheterna, i trappuppgångarna och på gården. I både kök och badrum blev det nya stammar och VVS. Hyresgästen kunde själv välja renoveringsgrad av sin lägenhet. I trapphusen fick varje uppgång en egen design med specialbeställda tapeter. På den stora innergården finns nu en lekplats, en grillplats med ett lusthus alldeles intill och gott om plats för att umgås. Vi lät också en konstnär sätta dit två stora tronstolar i sten där var och en kan få känna sig som drottning eller kung en liten stund.

Det här kvarteret rymmer många lägenheter i varierande storlekar. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats och i fem av trappuppgångarna finns det hiss. Härifrån är det bara ett stenkast till gågatan och till livsmedelsaffär.

Tvättstugor finns i källaren på Södergatan 7C, samt Gasverksgatan 10 och 14.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1965-1967
Antal lägenheter: 103
Lägenhetstyper: 1-6 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss på Gasverksg 14-16 och Söderg 7 E-G
Uteplats: Ja, de flesta lägenheter har antingen uteplats eller balkong.
Balkong: Ja, de flesta lägenheter har antingen uteplats eller balkong.
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: Elbilsparkering, Garage,
p-platser och garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan