Nybyggt i Vänersborg

Drottninggatan 42A-B, Östergatan 24-26

Drottninggatan 42A-B, Östergatan 24-26

Vad sägs om att bo lugnt, med nära till vatten och fin natur, men för den sakens skull inte göra avkall på stadens shopping, nöjen och service? Under 2016-2017 byggde vi 48 helt nya, fräscha och moderna hyreslägenheter i kvarteret Cypressen – med nära till ”allt”!

De två lamellhusen omges av Drottninggatan och Östergatan. Den stora merparten av lägenheterna är tvåor (20 stycken) och treor (24 stycken), medan de resterande fyra lägenheterna är fyror.

Förutom det underbara läget nära Vänerns strand och ett stenkast från Plantaget och torget, kan du här se fram emot lägenheter där vi satsat lite extra på finishen. Vad sägs till exempel om ekparkett, kakel och klinker i badrummet och egen diskmaskin? Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Fyrvåningshus
Byggnadsår: 2017
Antal lägenheter: 49
Lägenhetstyper: 2-4 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss
Uteplats: Ja, lägenheter på bottenvåningen har uteplats.
Balkong: Ja, lägenheter från våning två och uppåt har balkong.
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Elbilsparkering,
Parkeringsplatser finns att hyra. Ett par platser med elbilsladdning finns.

Bildgalleri

Skrolla till toppen av sidan