Skolvägen 1-79

Våra radhus på Skolvägen ger känslan av att bo i eget hus. Med uteplats på båda sidor, och natursköna Halleberg alldeles i närheten, är det inte svårt att förstå varför de här bostäderna är populära. Varje radhuslägenhet har en liten trädgård, som hyresgästen själv sköter om. Den som intresserad av att odla och hålla trädgården fin har alltså hamnat helt rätt här. Gräsklippare och ytterligare några redskap finns att låna.

Gemensam tvättstuga finns vid vändzonen på Lärovägen alldeles intill. På Skolvägens båda gårdar finns lekplats.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus
Byggnadsår: 1969
Senast renoverad: 1992
Antal lägenheter: 40
Lägenhetstyper: 2-4 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång markplan
Uteplats: Ja, varje radhuslägenhet har egen uteplats.
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Garage,
fri parkering. Finns även p-plats och garage att hyra.
Skrolla till toppen av sidan