Fasaden ut mot Edsgatan. Fönstren är spröjsade. Entrédörren är vackert utsmyckad.

Edsgatan 37

Charmigare än så här blir det knappast. Huset byggdes 1850 och har ett högt kulturhistoriskt värde. Huset renoverades 1989, men har behållit sin charm. Bara de vackra ytterdörrarna mot Edsgatan är värda att stanna till för att tittas på. Husen smälter väl in i Nordstans spännande arkitektur. Du har lika nära till centrumlivet som till Vänerns kant vid friluftsområdet Skräcklan.

Tvättstuga finns i separat hus på gården.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1850
Senast renoverad: 1986
Antal lägenheter: 3
Lägenhetstyper: 3-4 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
p-plats samt garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan