Hagtornsgatan 3-10 A-D

Våra ljusa och trevliga lägenheter på Hagtornsgatan är väldigt populära. Här har man egen ingång och uteplats eller balkong, beroende på om man bor på markplan eller andra våningen.

Tvättstuga finns i separat hus på gården. Det finns även en kvarterslokal som rymmer 20 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1990
Antal lägenheter: 24
Lägenhetstyper: 2-4 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång markplan
Uteplats: Ja, uteplats eller balkong, beroende på om man bor på markplan eller andra våningen.
Balkong: Ja, uteplats eller balkong, beroende på om man bor på markplan eller andra våningen.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
fri parkering. Garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan