Villagatan 26-60

Våra radhus på Villagatan har egen ingång och uteplats, och ligger nära centrum. Den som tycker om att pyssla lite i trädgården har hamnat rätt. Här erbjuder vi praktiska ettor och tvåor som har renoverats löpande.

Varje radhuslänga består av sex lägenheter och runt om finns frikostigt med gröna ytor. I varje huslänga finns gemensam tvättstuga.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus
Byggnadsår: 1969
Antal lägenheter: 18
Lägenhetstyper: 1-2 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång markplan
Uteplats: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
fri parkering. Garage finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan