Runnarebo

Runnarebo trygghetsboende, Storegårdsvägen 9-11

Runnarebo trygghetsboende består av radhus med tillhörande uteplats. Under 2017 renoverade vi alla badrum och de utrustades med tvättmaskin och torktumlare. I köken satte vi in nya skåpsluckor, ny bänkskiva och blandare.

Ett trygghetsboende är vanliga lägenheter med god tillgänglighet i och omkring lägenheterna och lite extra trygghet och social samvaro genom gemensamhetslokaler. I gemensamhetslokalen finns en värd på plats några timmar under veckan för att inspirera till aktiviteter.  Det är hyresgästerna och värden som tillsammans planerar och genomför olika trevliga aktiviteter som självklart är frivilliga att delta i. Även när det inte är arrangerade aktiviteter så kan gemenskapslokalen användas som ett förlängt vardagsrum för att umgås eller lånas för att till exempel ha ett eget kalas.

Läs mer om vad trygghetsboende innebär.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus
Byggnadsår: 1978
Senast renoverad: 2017
Antal lägenheter: 16
Lägenhetstyper: 2 rum och kokvrå
Uteplats: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Skrolla till toppen av sidan