Kronogatan 60-66 A-B

Kronogatan 60-66 A-B

Här pågår under 2022/2023 en helrenovering av de fyra fastigheterna och hyresgästerna har tillfälligt evakuerats till andra lägenheter. Det är fyra fastigheter med sammanlagt 32 lägenheter som får en total makeover. När det är dags att flytta tillbaka hit har de boende fått nya badrum, kök, golv, fönster, balkonger och el. Förutom att alla lägenheter i kvarteret renoveras, kommer det även att bli nya tak och fönster och nytt entrésystem. Även de gemensamma tvättstugorna fräschas upp. Det största lyftet är kanske ändå att alla lägenheter får balkong.

Här finns två gemensamma uteplatser, med både bänkar och bord. Tvättstugan ligger i källaren på Kronogatan 66A.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1946
Senast renoverad: 2022/2023
Antal lägenheter: 32
Lägenhetstyper: 1-3 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Balkong: Ja, Samtliga lägenheter får en balkong i den stora renovering som pågår.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats,
möjlighet till parkering utmed gatan
Skrolla till toppen av sidan