Muraregatan 12-22 A-D

På Muraregatan är husen samlade runt en gemensam gård med fin lekplats. Här finns plats att mötas och umgås. På gården ligger också den gemensamma tvättstugan.

Samtliga lägenheter har egen ingång och uteplats eller balkong, beroende på vilket plan lägenheten ligger på. Här erbjuder vi trivsamma lägenheter i varierande storlek.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1989
Antal lägenheter: 24
Lägenhetstyper: 2-4 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång markplan
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Garage,
fri parkering. Garage finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan