Ringaregatan 11-13, 14-20. Prästängsgatan 3-5

Ringaregatan 11-13, 14-20. Prästängsgatan 3-5

Här bor du i ett lugnt radhusområde i centrala Frändefors. Det här boendet är perfekt för dig som vill ha lite yta både på framsidan och baksidan att pyssla om, men ändå vill slippa att ha ett eget hus. På baksidan finns altan och på framsidan en egen ingång. I området finns gott om grönytor och promenadstråk runt ån som ligger i närheten.

Radhusen på Ringaregatan 14-20 och Prästängsgatan 3-5 är placerade kring en gemensam gård. Entréerna består av rött tegel.

På Ringaregatan 11-13 hittar du två radhus i gult trä.

På området finns gemensamma tvättstugor.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus
Byggnadsår: 1966 resp.1969
Antal lägenheter: 24
Lägenhetstyper: 1-3 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång
Uteplats: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
fri parkering. Garage finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan