Ringhems Trygghetsboende, Ringaregränd 14

Det här är boendet för dig som fyllt 70 år. Här finns mer trygghet och social samvaro än vad du har i ditt nuvarande hem. Ringhems Trygghetsboende erbjuder lägenheter med hög tillgänglighetsnivå och med rymliga ytor att röra sig på. Varje lägenhet har ett renoverat kök (2010), ekparkett, samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Utemiljön är trevlig med grönska och inbjudande promenadstråk. Här byggde vi ett gemensamt uterum sommaren 2022. Det nybyggda uterummet kom till efter önskemål bland hyresgästerna om ytterligare en plats där man kunde träffas och umgås.

Hiss finns i fastigheten, som är i två plan.

Ett trygghetsboende är vanliga lägenheter med god tillgänglighet i och omkring lägenheterna och lite extra trygghet och social samvaro genom gemensamhetslokaler. I gemensamhetslokalen finns en värd på plats några timmar under veckan för att inspirera till aktiviteter.  Det är hyresgästerna och värden som tillsammans planerar och genomför olika trevliga aktiviteter som självklart är frivilliga att delta i.

Läs mer om vad trygghetsboende innebär.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1992
Senast renoverad: 2010
Antal lägenheter: 8
Lägenhetstyper: 2-3 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss och hög tillgänglighet överlag.
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: Garage,
fri parkering. Garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan