Tors väg 2-12

Den som vill bo i ett lugnt och trivsamt område har hamnat helt rätt här. Här finns enplans- och trevåningshus precis vid en stor grönyta som varsamt sköts om av vår fastighetsvärd. Här finns även en lekplats och stora ytor att springa på. Med utsikt mot Hunneberg känns naturen nära samtidigt som man befinner sig i centrala Vargön.

De flesta lägenheterna har balkong. Varje lägenhet har förråd. Tvättstuga finns i källaren i respektive hus. Det finns även en kvarterslokal som rymmer 60 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Enplanshus, Trevåningshus
Byggnadsår: 1954-1960
Senast renoverad: 1988-1989
Antal lägenheter: 60
Lägenhetstyper: 1-3 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss i en del trappuppgångar.
Balkong: Ja, till de flesta lägenheterna.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Garage,
Fri parkering. P-plats med motorvärmare finns att hyra, liksom garage.
Skrolla till toppen av sidan