Tors väg 1-11, 3 A-E, 7 A-E

Tors väg 1-11, 3 A-E, 7 A-E

På den här idylliska adressen finns dels mindre radhus dels trevåningshus. Radhuslägenheterna är relativt små och har egen ingång på markplan och uteplats som vetter mot ett litet grönområde och grannkvarteret. Trevåningshusen har hiss och varje lägenhet har balkong.

Gemensamt är att varje lägenhet har förråd. Och förstås att de ligger i ett väldigt lugnt område med utsikt mot Hunneberg. Det finns en tvättstuga i källaren på Tors väg 5, samt en tvättstuga i fristående hus på området. Det finns även en kvarterslokal som rymmer 60 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Enplanshus, Trevåningshus
Byggnadsår: 1954-1960
Senast renoverad: 1988-1989
Antal lägenheter: 60
Lägenhetstyper: 1-3 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss finns i en del trappuppgångar
Uteplats: Ja, Till radhuslägenheterna
Balkong: Ja, Till de flesta lägenheter trevåningshusen
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja, lekplats på andra sidan gatan.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
Fri parkering. P-plats med motorvärmare finns att hyra. Även garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan